01 Disember 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Selagi tak tidor selagi tu lahh duk ngadap lap top ni  .. dan rasanya ni contest aku last untuk malam ni ... Ok korang nak kalender 2013 tak .. sapa tak nak nak kan... kelender penting utk zura. Senang nak buat perancangan CUTI hehhehehe ....Tadi ternampak lahh contest ni dekat blog mimie .... dan terus jatuh cinta nak join juga ... leh lah yee.. syarat 2x dia pun simple je....

JOIN CONTEST KALENDER 2013

Tarikh tutup : 12.12.2012   ... cantikkn nombor tuuu

jom cepat2x... dapat kan kelender edisi khas dari 'hazwanhairy'  .... tapi sebelum tu korang kena lahh join contest  dia dulu ok

 

12 ulasan:

  1. terima kasih sbb sudi join contest ni...all the best tuk anda tau!..maap lmbat sikit bls bru buka blog..hehe...

    BalasPadam
  2. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    BalasPadam
  3. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  4. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  5. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  6. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  7. dah list senrai peserta..blh lah BW klo da msa..

    BalasPadam
  8. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  9. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    BalasPadam
  10. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  11. blogwalking dari contest yang sama :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam