10 Mei 2011

KPSL N27

salam.. wahai kawan-kawan aku sekali, buat first time in my life aku pi ambil exam kpsl n27...tujuaan? mana lah tahu ada rezeki aku lulus leh aku naik n27. ialah aku dh berkhidmat selama 8 thn dlm gov tapi no anything special yg aku dh buat.. emm. Masa uuuu seriusly aku ckp masa memangtak cukup. Aku dh buat ygterbaik walaupun aku rasa aku masih mampu buat yg lebih terbaik. emmm nanti lah sambung aku tak leh nak tumpu lah nak taip kat blog ni sebab aku tengah layan cite cuci heheheh... kelakar beb...ARI NI CUTI TANPA REKOD ....NANti kita sambung ye

5 ulasan:

ieta berkata...

salam,
dah lulus x

ieta berkata...

kita nak nak kwn ngan awak
hr tu kita pun ambil peksa ni

ieta berkata...

kalu apa2 leh emel kat kita ieta76@gmail.com
tq

zura berkata...

kawan? lehh ajee... heheheh.. hari tu ambil kpsl kat mana? result? tak berapa best lahh

zura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.