30 November 2012

"Cik Lyeen's Giveaway "

Meh adik2x..kakak2x makcik2x n abang2x join GA lynn ni.. Simple je GA dia.. Tu yang zura suka tu.. cuma korang kena like lebih sikit je sponser hadiah tu.. alahh apa yg susah nyee ..like kan jeee..mana tahu dalam banyak2x korang like tu ada yg berkenaan kan? emm .. ok lahh tak nak membebel lebih2x  meh tengok GA ni ..

Sape kata baner ni tak comel? comel lahh cam cup cake yg sweet gitu.. iklas niii heheheh ... nak tahu lebih lanjut GA lyeens

Tarikh tutup - 31.12.2012 

Aku Teg korang yeee - sambil promote blog korang heheheh

1. http://ayumiluv.blogspot.com/
2. http://hanurishi.blogspot.com/

16 ulasan:

  1. Hye kamu, lyeen dtg bawa cupcakes..TQ sudi join GA lyeen..happy blogging n gud luck ok..:D

    BalasPadam
  2. Blogwalking dari segmen yang sama . Jom ke blog Hanis pulak :-)

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  3. mimie- god luck u to :)

    Lyeen - tq

    Farhan - tq

    BalasPadam
  4. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  5. hai..sy dtg utk drop comment di sini..

    jom balas kunjungan di blog sy ? tinggalkan sepatah dua kata ke?? kalau sudi la T_T

    http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum :)
    Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

    BalasPadam
  7. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  8. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  10. hai awak, saya singgah dari segmen yang sama :)

    jangan lupa singgah + komen kat entry saya juga ;D

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow , jom follow semula .. =)

    *sila abaikan jika dah follow .. =)

    BalasPadam
  12. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    saya tag awak

    tlg like juga entry tu ye :P

    BalasPadam
  13. Salam..^^
    dari segment yang sama^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  14. Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  15. Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam