04 November 2012

SEGMEN - JOM JADI FOLLOWERS SAYA

Wahh .. rasa macam berani tak berani je nak buat segmen ni.. takut tak ada respon pulak. Walau bagaimana pun tak salahkan kita mencuba. Baik lah .. zura nak buat satu segmen yg sempoi  je. dan untuk segmen zura yg pertama ni ada hadiah misteri yg zura nak bagi..Hadiah apa? ukhh kata hadiah misteri kann heheh .....Tujuan segmen ni nak tambah kenalan dan nak meriahkan dunia blog ni.. zura ni nama je dah lama dalam dunia blog ni cuma baru tahun ni je nak aktif heehe... Mehhh ramai pakat2x meriahkan segmen ni ... cara dia simple je


Step 1 - Wajib follow Blog Cekodok Gebu   - tulis korang followers yg ke berapa ( kalau yg tak  pernah follow lagi lahh ye )

Step 2 - Tulis  entry yang bertajuk SEGMEN - JOM JADI FOLLOWERS SAYA dan coppy n paste lah banner di bawah ni dekat entry korang. dan link kan ke blog ni ye



SEGMEN -JOM JADI FOLLOWERS SAYA

Step 3 - Hantar link korang dekat ruangan komen yee

Ha itu Sahaja. .. hadiah akan diberi berdasarkan cabutan ye.. so apa lagi.. meh lahh kakak-kakak, adik2x, abang2x , makcik2x , dan pakcik2x meriahkan segmen zura ni yeee ....... Selamat Berjaya ye

Tarikh Tutup : 30 November 2012

49 ulasan:

  1. segmen ni best la ! hanan join ;)
    http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam

  2. Fb join jugak...

    http://roda-rondakehidupan.blogspot.com/2012/11/jom-join.html

    BalasPadam
  3. as salam,

    join!

    http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  4. thank hanan... awak org pertama join segmen saya.. jasa mu tetap kukenang hukk terharunya :)

    BalasPadam
  5. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    ayu join yer...

    BalasPadam
  6. Farah dan Mama Adam.. thank join yee... Seronok rasa u all sudi join :)

    BalasPadam
  7. join it :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  8. SAYA JOIN..FOLLOWER KE #107
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

    BalasPadam
  9. saya join :)

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    thanks .

    BalasPadam
  10. dah join.. jom follow saya ^_^

    http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  11. 'Cerita Best' - Meh lahh Join heheh


    miera farhana,vendettatraveller dan Chef Raziq - Tq Join

    BalasPadam
  12. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  13. ramai buat segmen yang macam ni..tapi point still sama.hihi :D
    http://ikinj.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    BalasPadam
  14. Ikin Jaldin - Tak apa .. sekurang-kurangnye kita mencuba- thinking positf maka positif lah hasilnya.. :p

    BalasPadam
  15. follower ke 111. cantik number :D follow me back :D

    BalasPadam
  16. Shawal join this best segmen!! :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  17. #113#

    sy nak join sama ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  18. salam. sya folower #108 :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  19. http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  20. dah join.. follower ke 116..
    btw, nama kita sama.. -zura-

    http://azuraroslan.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. http://anitapunyastory.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  22. http://awekcool.blogspot.com/
    join segmen ni :P

    BalasPadam
  23. follower 119 nak join
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  24. http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  25. saya join boleh ? hhe~ malu ^^

    http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  26. Thank yee semua sudi join.. memang tak sangka mendapat sambutan ... suka sangat :)

    BalasPadam
  27. saya join! =) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  28. nad da join yea zura . slmt bkenalan =) http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  29. http://lilizazaliza.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html hi harap sudi follow sy semula .. followers yg ke 134

    BalasPadam

  30. SA joined..salam kenal
    http://suriaamanda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  31. lynn join... 135..
    :D

    http://luvbellyda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  32. Hanie join :)
    http://abigeyesgirl.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum saya join
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  34. Salam, saya nak join tapi tak tau.
    ;D
    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya.html

    BalasPadam
  35. salam..sy join..tq..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  36. saya join segmen ni .. =)

    http://farah-and-friends.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  37. saya join juga..

    http://celotehfarishah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    follower ke-145

    BalasPadam
  38. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  39. saya join juga,

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  40. Pn Tuan Rumah....
    Saya dh join... hrp2 menang hadiah.. hehe

    http://ayumiluv.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  41. Cik puan Zura....
    saya nak menang hadiah....
    hehehe.....

    http://ayumiluv.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  42. http://hanurishi.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-followers-saya.html

    saya dah join cabut undi nama saye ye hehe

    BalasPadam
  43. http://hanurishi.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-followers-saya.html

    saya dh join..

    BalasPadam
  44. http://fatinizahid.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    joined

    BalasPadam
  45. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam