03 September 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

meh pakat pakat join mehhh  ..kot lah ada rezeki .. aminn




GIVEAWAY


JOM JOIN SEGMEN: BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)

TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM



segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan

  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)

  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)

  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)

  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)



  5. SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU

    dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special



    MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
    TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

    JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA


    24 ulasan:

    1. TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

      BalasPadam
    2. jalan-jalan sini.

      http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

      BalasPadam
      Balasan
      1. terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :)

        Padam
    3. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yg sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

      BalasPadam
    4. Balasan
      1. terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. akak pun dah singgah n follow back blog adik .. comel gambar sandar atas batu hehhe :)

        Padam
    5. All the best! シ

      http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. u to :)

        Padam
    6. Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

      http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

      Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. ok mimi nanti akak jengah ye mimi :)

        Padam
    7. salam..singgah sini good luck

      http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. Good Luck u to

        Padam
    8. Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. U to juga KG .. :)

        Padam
    9. Semoga berjaya sis...diana follow sini #197

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. ok mardiah akak dah join blog kamu rakan # 314

        Padam
    10. hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
      http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih kerana sudi singgah ye kawan baru :) .. tq sudi follow akak .. akak dah folow back awak yee .. #22

        Padam
    11. singgah sini dr segmen sama..good luck

      http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

      BalasPadam
    12. Singgah jalan2 sini dari segmen yang sama....semoga berjaya...

      http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

      BalasPadam
    13. Salam singgah sini dari segmen sama ..good luck :)

      BalasPadam