12 Oktober 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

 


Meh adik-adik,kakak-kakak,abang-abang kita join  SEGMEN - FOLLOW SAMPAI PENING . kita meriahkan blog kita dan tambah kenalan. Boleh kita bertukar cerita dan pendapat. Kalau nak bertukar resepi pun bolehhh hehehhe.  Cara nak join stetment ni senang je

1. Follow blog Cik Nurul Aini ni - heheheh  macam kak zura kamu buat..
2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.



3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.
4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini.
5. Follow semua peserta segmen.

- semoga berjaya ye ...  jemput lahh ke blog sayaaa

24 ulasan:

  1. Terima kasih kak zura sebab sudi join segmen saya. selamat berkenalan juga, kak zura mesti pandai masak, bolehlah kongsi resipi dengan saya. hehe. Jemput jenguk peserta lain juga ye. ^__^

    BalasPadam
  2. Saya dah follow :D Hope follow balik. Thanks!

    [Segmen : Follow Sampai Pening]
    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  3. Tq bcov sudi jengah blog kak zura ...ye adik2x sekalian.. meh follow sekali blog kak zura ye ;p

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yang sama :) done follow awak ^^ http://dakkecik98.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  5. Tq INurulHana --- Nanti kita singgah blog n follow awak juga :)

    BalasPadam
  6. Mohon maaf, link segmen telah ditukar kerana masalah teknikal. Harap dapat tukar link segmen yang baru ini. Maaf.

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  7. heys,dari segmen yg sama. hit me back yah. :)

    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  8. Salam kenal..dari segmen sama..
    dah follow sini
    jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  9. foll back :)x dari segmen follow sampai pening!
    http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum
    dr segmen yg same
    done follow u..
    hit me back k


    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  11. hai.. kak.. done follow blog akak.. dr segmen yg sma jgk..heee..

    follow blog sy jgk keh

    http://mairasafa.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. Singgah & Follow sini`
    Dari segmen yg sama`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  13. Salam. Datang dari segmen yang sama. Dah follow sini. Jom singgah blog saya pulak.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  14. singgah dan fllow. hit me back ye. =)

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  15. Maisara , Engku Muzahadin,Meza Ives saya tak boleh bukak pages awak lahh .. tapi tak apa.. saya akan cuba dan turus mencuba yeee.. untuk follow awak semua balikk hehehe :)

    Rafiq Naemah - takan lalu sahaja.. meh lah follow saya sekali heheh

    BalasPadam
  16. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya sekali,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    Jomlah join GA ni pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  17. ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  18. Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
    MM datang melawat & follow dari segmen sama..#101

    Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


    Terima kasih! ^^,

    BalasPadam
  19. OK.. yang tak boleh follow hari ni semua nya dah follow balik... kalau ada yg tertinggal tu bagi tahu yee.. tq singgah ke blog cekodok gebu heheh

    BalasPadam
  20. as salam,

    dr segmen sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  21. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    BalasPadam
  22. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    BalasPadam