19 Oktober 2012

SEGMEN SINGGAH DAN FOLLOW BY YATIE DAN ANIS

Segmen again.. tak salah kan? heheh.. hari ni zura join segmen Yatie dan Anis. Rasanya 2 orang kot kendalikan blog ni. Biasalah kalau 2 orang bergabung dah tentu idea yg dikeluarkan super bom ;) . Kenapa zura cakap macam tu? sebab blog diorg ni meriah sangat . Dan sweet .. biasalah adik2x ni muda lagi tentu diorg kreatif tak macam zura .. dah pertengah antara Kakak dan Makcik :p .
Meh lah kita join ramai2x blog ni .. kalau korang berminat  korang leh pergi ke KLIK SINI



apa lagi .. mari adik mari kakak mari abang mari makcik kita singgah blog adik yati n anis nii...  KLIK SINI
 

5 ulasan:

  1. hehehe .. thanks akak :) .. tak pa lepas nie sapa tahu kita berdua pulak boleh gabung buat segmen kan :)

    BalasPadam
  2. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-singgah-dan-follow-by-yatie-dan.html

    BTW, kalau da free time,

    Jomlah join GA ni,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  3. Tq come my blog. Dah follow awak balik :)

    BalasPadam
  4. Salam. =) Jom join contest menarik ni! Hadiah hebat menanti! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    BalasPadam