16 Oktober 2012

Segmen Miz Ruha | Lesen

Segmen kali ni kena  bercerita.. bab story mory ni memang suka tapi bab nak menaip ni memang masalah. Ok lah demi nak join SEGMEN Miz Ruha / Lesen 



ni ku gagahkan jari-jemari ku yg semakin besar ni menaip :p

Pengalaman my firstime ambil lesen? Emm aku ni seorang yg nervous ..masa nak ambil lesen L - lesen udang2x punya cerita lahh.. Masa menungguh menunggu tu tok sah ckp lahh .. punya lah nervous. Duk berdoa  sampaikan nama kena panggil pun tak sedar hehhe sedar pun org tu ( tak pasti nak panggil pengawas ke, JPJ ke atau cikgu ) datang dan cakap ' Dik.. kamu baca doa ke baca jampi serapah.. dari tadi mulut kamu terkumit2x ... panjang lak tu ..' kata org tu sambil tersengeh ' Ohh tidak! rupanya dia dari tadi dok perhatikan aku yg  macam cacing kepanasan .. malunyaa...dan di pendek kan cite.. aku lulus dengan JAYANYA .. dan aku keluar dari tempat tu tersenyum sampai ke telinga dengan bangganya. .. .. yg pasti tak yah ambil sampai dua kali dan kena bayar lagi heheh -

Ni lah pengalaman ku nak ambil LESEN 'L hehehe

18 ulasan:

  1. tahniah dah lulus dengan jayanya... ^_^

    baca jampi serapah.. :D


    thanks join.. ^_^

    BalasPadam
  2. welcome.. hehehe tq come my blog

    BalasPadam
  3. feel free baca mi punya pulak ! :)
    http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  4. ok la tu lulus

    dari segmen yg same jgk
    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  5. hihi..kantoi sudah..

    join dr segmen sma..
    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  6. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  7. Tahniah dapat lesen memandu http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  8. senyum sampai telinga lagi tu... kesian kat telinga tu basah sebab kena bibir akibat senyum ekekekekekek
    dtg dari segmen yg sama http://www.silenceblogz.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  9. hehehe tahniah! saya pun ada lesen L moto gak huhuhuhu dah follow sini :)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah, lulus juga akhirnya..

    Dari segmen sama..
    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  11. lain kali bawak pulut kuning sekali baru baca jampi serapah ekekekek..
    http://www.silenceblogz.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    BalasPadam
  12. Tq semua.. saya dah Follow awak semua balik :)

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah lulus...ambil ujian atas bukit n jln raya pula!Dari segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruhalesen.html

    BalasPadam
  14. nervous tu biasa..hehehe

    follow sini dari semgen sama :)
    http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen-versi-typo-friday.html

    BalasPadam
  15. bese r nervous time jawab soalan test tu.. ape pun tahniah sebab lulus! =)

    BalasPadam