23 Oktober 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!




Jangan cakap banyak lahhh mohh cepat klik SEGMEN - UP KAN FOLLOWERS DENGAN MENDADAK!!!

Sebenarnya untuk seperti biasa lahh zura akan join SEGMEN dan GA yang simple dan tak banyak cerita.... ialah tak banyak mintak tu mintak ni... Segmen yang dibuat dek ain ni simple jee.. tak perlu banyak step nk ikut. Apa-apa pun  yang penting FOLLOWERS kita naik hehehhe .. Ok  apa yg boleh zura cakap blog adik ain ni memang menarik. Tak terlalu penuh. Nak baca entry dia pun senang. tak serabut kepala otak kak zura yang dah semakin berusia ni huk hukk hukk .. korang terjah lah blog dia CIK AIN  . Tarikh tutup segmen ni 21.11.2012 ...

Bukti followers kak zura yg ciputt :)

 


Meh  lahh pakat2x i follow u and u follow i hehehhee - Target kak zura ..emmm tak nak banyak  lahh untuk segmen ni jee leh sampai 200 tak ? hehehhe


Rakan- rakan blog ku  yg nama nya di tag

http://faraapis2011.blogspot.com
http://mrandmrssallehudin.blogspot.com/

MEHH KITA JOIN MEHH
 

40 ulasan:

  1. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    BalasPadam
  3. chaiyokkk ... happy segmen ^^

    BalasPadam
  4. dtg follow cni jugk dr segmen yg sama

    BalasPadam
  5. terima kasih tag saya , saya kan join bile ade mase , thanks :)

    BalasPadam
  6. dari segmen yang sama,.. follow lahh saya jugak.. :) terima kasih :)

    http://pencintaorkid.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  7. Tq sudi singgah blog saya ... yang follow saya, saya dah follow awak balikk hehehehh :)
    Nur farahiza & Yana Aina Jom kita join yeee

    kepada ketua segmen -- adik ain tq singgah ye

    BalasPadam
  8. Ok kakak tambah satu lagi jadi 69 zura. Teruskan berblog harap lebih ramai yg follow..

    BalasPadam
  9. Kakzakie - hehehe terbaik lahh kak

    BalasPadam
  10. salam...done follow...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  11. Ukhh terima kasih yeee .. saya dah follow

    BalasPadam
  12. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  13. style ayat kat atas tu... ;)

    saya follow...
    yang ke 75 :)

    jemput singgah belog...

    BalasPadam
  14. Salam.. Datang dari segmen yang sama. Dah follow sini. Jom singgah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  15. Datang sini dari segmen yg sama dan follow sekali, salam kenal..
    http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  16. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  17. Dri segmen yg sme :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  18. done follow . follow my blog http://aisyaieyka.blogspot.com

    BalasPadam
  19. dah follow sini...salam perkenalan..

    sudilah follow http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  20. Guten Morgen alle...Datanglaa sini.. segmen sama.. follow laa sini .. saje nk tmbah kawaaann.. ;)

    http://qeifar.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    http://apit555.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

    BalasPadam
  21. dari segmen yang sama :) ,follow sini,hekhek .

    BalasPadam
  22. singgah!!
    dari segmen yang sama ^____^

    wahai tuan blog yang tersanghezz oshem..jemput bertandang>>
    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  23. dari segmen yang sama

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  24. follow sini,,,follower 81
    dr segmen yg sama

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-follower-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  25. hye ! dr segmen yg same :)

    follow me back :

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  26. Dari segmen yang sama, follow ur blog :)

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  27. saya dah follow :)
    dari segmen sama ..

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  28. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    BalasPadam
  29. singgah dari segmen yang same . done follow u, do follow me back :)

    BalasPadam
  30. salam 1 blogger..salam pengenalan kak zura.
    dtg dr segmen yg sama..
    anyway done follow ur blog..

    http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-follower-dengan

    BalasPadam
  31. datang dari segmen yang sme. Done follow. follow me back ^^

    http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  32. Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

    http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  33. datang dari segmen yang sme. Done follow. follow me back ^^

    http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  34. hai saya dah follow . nanti follow balik yaa :) http://ayakawaiii.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  35. follow sini ^^. http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  36. dahh follow balikkkkk .. tq sudi singgah

    BalasPadam
  37. hye singgah dari segmen yg sama..dah lm follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  38. Aida dari segmen yang sama.. dah follow sis #159.. salam kenal dan good luck ok :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam