14 Oktober 2012

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas



SEGMEN - JOM TINGKATKAN FOLLOWER SAMPAI PUAS

Segmen sana segmen sini... wahh sejak akhir2x ni rasa terlalu berminat lak nak join segmen and GA ni... Hujung tahun ni blogger2x pun ramai yg buat segmen n GA. So nilah peluang nak tingkat kan followers kan ..betul tak? kalau betul mehh kita pakat2x  singgah blog MOHD NOOR SHAWAL   dan join lah segmen dia ia. Simple n sempoi jee... jommm


  1. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  2. Copy paste Banner dalam entry korang..
  3. Letak jumlah follower korang sekarang
  4. Letakkan link fanpage korang sekali kalau korang nak promote fanpage korang, kalau tak nak tak pe..(kalau nak promote fanpage, lagi bagus kalau letak button like kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)
  5. Tinggalkan link entry korang kat entry dia
 
 
 
 

senanng kan.. apa lagi..mehh lahh kita ramai2x serbu entry ni yee - selamat berjaya - 
 

45 ulasan:

  1. Thanks join..jemput BW peserta lain.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    BalasPadam
  2. Hai, dari segmen yg sama.
    blogwalking and follow here , nice blog :)

    http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  3. hye! salam kenal & follow here..

    http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  4. Thank u all. bcov sudi singgah blog cekodok gebu.. ok nanti saya singgah n follow u all punya blog ok... :)

    BalasPadam
  5. hai.. i pon join this segmen....i ada due blog.. s0 follow both taw.. hee:).. like facebook page also :)

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    https://www.facebook.com/boutiquediyana

    http://productacaiberryku.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

    https://www.facebook.com/pages/Product-Acai-Berry-Ku/371359706275074

    BalasPadam
  6. assalam..ayu dtg dr segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  7. salam. mi dari segmen yang sama :)x http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  8. datang dari segmen yang sama...^^
    sudi singgah & follow sini ekk..tQ :)

    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  9. haii ! dari segmen yang same . done folow you :)

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  10. Salam.. Wow very nice blog here.=) Singgah sat. Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  11. Tq sebab sudi jadi followers

    BalasPadam
  12. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  13. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  14. dari segmen yg sama :) done follow u :D tolong follow balek :D

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    #50

    BalasPadam
  15. dr segmen >
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    btw, jom join my 1st Anniversary GA > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    BalasPadam
  16. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    BalasPadam
  17. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/ folo me back. :)

    BalasPadam
  18. Salam, saya dari segmen yg sama..dah join. Jom terjah balik sepantas kilat weeeee :D


    http://rusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  19. dr segmen yg same .. done follow sini :)

    BalasPadam
  20. salam hai..
    dri segmen yg sme
    done follow u ^^
    vsit my blog k..
    klu sudi follow la skli hehe

    BalasPadam
  21. done follow..
    singgah sini ye :)

    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  22. Haiiii
    Eyrra dah follow kamu...
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  23. dari segmen sama . done follow here . hope follow balek :D

    http://mrsteddybearlover.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  24. saya dah follow awak balik semua yee.. maaf walapun lewat membalas kunjungan tapi saya datang juga...ada yg kak zura terus follow tanpa pergi ke comment sebab banyak prosuder lahh.. ( biasalahh tahap kak zura ni nak simple n senang jee hehhe ) CUMA ada 1 or 2 adik2x yg kak zura tak dpat nak follow balik... sebab
    1. Kak zura tak jumpa icon follow
    2. Tak boleh bukak blog u all .. labat sangat .. maybe banyak sangat ko t icon adik2x comel ni.. jadi blog adik2x slow sangat .. walau bagaimana pun kak zura cuba juga nanti jengah yee.. sorry ..

    BalasPadam
  25. Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  26. dtg dari segmen yang sama. selamat bersegmen :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  27. Dari segmen yang sama . Nara dah follow ;))

    http://irahsecret.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  28. Salam, done follow u.. :)

    singgah jom :

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  29. follow here.
    dari segmen yang sama
    http://myraaljoe.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  30. follow sini datang dari segmen yang sama

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  31. dr segmen yg sama...

    salam kenal..

    done follo this blog..=)

    BalasPadam
  32. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

    saya masih baru. jum juion folo blog saya. :)
    dri segmen yg sama :)

    BalasPadam
  33. assalam..dari segmen yg same..lawat sini..jom ke blog sye pulak.. nice ur blog :D

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  34. hai dear, datang follow dr segmen same nie. hit me back k.

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  35. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    BalasPadam
  36. Singgah sini, dari segmen sama ^^

    http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  37. insyirah datang dari segmen yang sama
    and follow
    jom follow blog lain..

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.

    BalasPadam
  38. Hai.
    Done Follow Dari Segmen Yang Sama
    Kalau Sudi Jom Follow Balik
    http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  39. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    BalasPadam
  40. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    BalasPadam
  41. nia dtg singgah dr segmen yg sm..singgah nnti yep..

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  42. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

    Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D

    BalasPadam
  43. hai! dari segmen yang sama :)
    dah follow sini jugak
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam